JPG

Advocaten

 

Westhaven 73-74
2801 PN Gouda

 

RECHTSGEBIEDEN

 

Onze Dienstverlening

Wij staan voor u klaar
Persoonlijk in
Familierecht

Gezin, relaties en familie zijn essentieel voor ieder mens. Als zich in een relatie, gezin of familie problemen voordoen, ervaart iedere betrokkene dat terecht als zeer ingrijpend. Emoties kunnen hoog oplopen, met als gevolg dat het extra moeilijk is om zelf een oplossing te bereiken.

Deskundig in
Arbeidsrecht

JPG Advocaten heeft veel ervaring en schat uw zaak goed in. JPG Advocaten komt op voor zowel het belang, rechten en verplichtingen van werkgevers als van werknemers. Daardoor kunnen wij uw zaak goed inschatten en dit leidt in de praktijk tot het beste resultaat.

Sterk in
Ondernemingsrecht

Ondernemers worden geconfronteerd met een veelheid van juridische onderwerpen. Contact met zakenrelaties en werknemers moet goed geregeld zijn. Wat kunt u doen als uw afnemer niet betaalt? Waar bent u aansprakelijk voor en hoe gaat u om met een curator?

Onslagrecht

U kunt op veel manieren te maken krijgen met ontslag, zoals een ontslag in de proeftijd, een ontslag tijdens ziekte, uw tijdelijke contract wordt niet verlengd, uw werkgever is niet tevreden over uw functioneren en vraagt een ontslagvergunning aan of start een procedure bij de kantonrechter. De meest ingrijpende vorm van ontslag is een ontslag op staande voet.

LEES MEER OVER ONTSLAGRECHT

Contracten & CAO

Bent u werknemer en heeft u vragen over uw arbeidsvoorwaarden of cao‐rechten of over uw recht op loon tijdens ziekte? Heeft u een concurrentiebeding gesloten met uw werkgever en wilt u daar van af? Werknemers kunnen bij ons terecht met alle vragen over arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden.

LEES MEER OVER CONTRACTEN

Conflicten

Een arbeidsconflict is ingrijpend, leidt vaak tot stressklachten, en kan uitmonden in een ontslag. Een arbeidsconflict kan allerlei oorzaken hebben: u kunt niet overweg met een nieuwe leidinggevende, een collega maakt u het werken onmogelijk, u krijgt onverwacht een negatieve beoordeling waar u het niet mee eens bent, u krijgt een laatste waarschuwing, u wordt overgeplaatst, u bent ziek en bent het niet eens met het re‐integratietraject.

LEES MEER OVER CONFLICTEN

Re-integratie

Bent u werknemer en wordt u ziek, dan komt u vaak voor tal van vragen te staan. Wat betekent dit voor uw loon; mag u nog wel op vakantie gaan en moet u echt aan het werk als de bedrijfsarts dit aangeeft terwijl dit volgens u nog te vroeg is? En mag uw werkgever u ontslaan als u langdurig ziek blijft en heeft u dan recht op een schadevergoeding?

LEES MEER OVER RE-INTEGRATIE
Ambtenarenrecht Advocaat

JPG Advocaten in het kort

Bewust kleinschalig en in hoge mate gespecialiseerd, zijn kenmerkende eigenschappen van het advocatenkantoor Jongeneel, Pluis en Van der Giesen Advocaten te Gouda.

 

Korte lijnen en deskundigheid staan borg voor een persoonlijke en op resultaat gerichte dienstverlening. Daarbij geldt als uitgangspunt dat door een goede juridische begeleiding in een vroeg stadium tijd en geld kunnen worden bespaard. Als er geprocedeerd wordt, kunt u ook in de rechtszaal op deskundige bijstand rekenen.

Team JPG Advocaten Gouda

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Iedere maandag gratis spreekuur van 16:00 tot 18:00 uur