JPG

Advocaten

 

Westhaven 73-74
2801 PN Gouda

 

RECHTSGEBIEDEN

 

Ouderwater

JPG Advocaten staat stevig in de regionale maatschappij. Ons advocatenkantoor is ook operationeel in Ouderwater.

Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

Voor werknemers in Ouderwater

Dreigt er ontslag? Wij adviseren u over het voeren van verweer in ontslagzaken en het treffen van regelingen met uw werkgever. Is uw contract correct opgesteld? Wat kunt u doen als u een concurrentiebeding heeft gesloten met uw werkgever en u daarvan af wilt?

Voor werkgevers in Ouderwater

Wat kunt u doen bij het disfunctioneren van uw werknemer? En hoe moet u een langdurig zieke werknemer begeleiden? Hoe moet u handelen zodra er gereorganiseerd moet worden binnen uw bedrijf of organisatie?

Ondernemingssrecht

Ondernemers worden in de praktijk geconfronteerd met een veelheid van juridische onderwerpen. Contact met zakenrelaties, werknemers, huurders/verhuurders moeten goed geregeld zijn. Wat kunt u doen als uw afnemer niet betaalt? Waar bent u aansprakelijk voor en hoe gaat u om met een curator?

 

JPG Advocaten heeft zich bewezen in het adviseren en procederen op deze gebieden.

Familierecht en Mediation

Familierecht

Gezin, relaties en familie zijn essentieel voor ieder mens. Als zich in een relatie, gezin of familie problemen voordoen, ervaart iedere betrokkene dat terecht als zeer ingrijpend. Emoties kunnen hoog oplopen, met als gevolg dat het extra moeilijk is om zelf een oplossing te bereiken.

Het is dan ook zeer zinvol een gespecialiseerde familierechtadvocaat in te schakelen als u op dit terrein vragen heeft of met conflicten of procedures te maken krijgt.

Letselschade

Heeft u letsel als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, misdrijf of een medische fout? Wij helpen u graag verder.

Wij geven u snel inzicht in uw situatie en adviseren u zorgvuldig over de juridische en praktische (on)mogelijkheden in uw zaak. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en brengen voor u in kaart welke schade op de wederpartij verhaald kan worden. Er is mogelijk sprake van inkomensverlies of uw carrière gaat er anders uit zien. Meestal zijn er ook medische kosten ontstaan. Tevens is overige financiële schade mogelijk omdat u huishoudelijke werkzaamheden aan derden moet uitbesteden.

JPG Advocaten in het kort

Bewust kleinschalig en in hoge mate gespecialiseerd, zijn kenmerkende eigenschappen van het advocatenkantoor Jongeneel, Pluis en Van der Giesen Advocaten te Gouda.

 

Korte lijnen en deskundigheid staan borg voor een persoonlijke en op resultaat gerichte dienstverlening. Daarbij geldt als uitgangspunt dat door een goede juridische begeleiding in een vroeg stadium tijd en geld kunnen worden bespaard. Als er geprocedeerd wordt, kunt u ook in de rechtszaal op deskundige bijstand rekenen.

Team JPG Advocaten Gouda

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Iedere maandag gratis spreekuur van 16:00 tot 18:00 uur