JPG

Advocaten

 

Westhaven 73-74
2801 PN Gouda

 

RECHTSGEBIEDEN

 

Mediation

Oplossen van conflicten

Een conflict is voor alle betrokkenen belastend. Het geeft spanningen en onzekerheid. Of het nu om een scheiding, een arbeidsconflict of een conflict met uw zakenpartner gaat; hoe eerder het geregeld is, hoe beter. Het is moeilijk om met elkaar in gesprek te gaan. Emoties kunnen in de weg zitten en er staat vaak veel op het spel, zoals de woning, de zorg voor de kinderen, uw baan of uw inkomen, onrust op de werkvloer, oplopende personeelskosten of zelfs het voortbestaan van de onderneming. Indien u wel in gesprek wilt gaan met de ander, maar dit niet op eigen kracht voor elkaar krijgt dan kunt u kiezen voor mediation.

De mediator is neutraal en onafhankelijk en begeleidt de conflictpartijen om samen tot een oplossing te komen die voor alle partijen acceptabel is. Indien dit lukt, worden de afspraken vastgelegd in een overeenkomst. Een gang naar de rechter is dan niet (meer) nodig; er is eerder een oplossing tegen lagere kosten.

Onze mediator

mr. Tineke Jongeneel

Mr. Tineke Jongeneel is MfN registermediator. U kunt haar als mediator inschakelen in familiezaken, arbeidszaken, geschillen met het UWV of de gemeente over uw uitkering en bij zakelijke conflicten. Neemt u contact op voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking.