JPG

Advocaten

 

Westhaven 73-74
2801 PN Gouda

 

RECHTSGEBIEDEN

 

Arbeidsrecht Advocaat

Ook in Waddinxveen staan wij voor u klaar
Deskundig in
Arbeidsrecht

JPG Advocaten heeft veel ervaring en schat uw zaak goed in. Op het gebied van Arbeidsrecht komt JPG Advocaten op voor zowel het belang, rechten en verplichtingen van werkgevers als van werknemers. Daardoor kunnen wij uw zaak goed inschatten en dit leidt in de praktijk tot het beste resultaat.

Ontslagrecht

U kunt op veel manieren te maken krijgen met ontslag, zoals een ontslag in de proeftijd, een ontslag tijdens ziekte, uw tijdelijke contract wordt niet verlengd, uw werkgever is niet tevreden over uw functioneren en vraagt een ontslagvergunning aan of start een procedure bij de kantonrechter. De meest ingrijpende vorm van ontslag is een ontslag op staande voet.

Contracten & CAO

Bent u werknemer en heeft u vragen over uw arbeidsvoorwaarden of cao‐rechten of over uw recht op loon tijdens ziekte? Heeft u een concurrentiebeding gesloten met uw werkgever en wilt u daar van af? Werknemers kunnen bij ons terecht met alle vragen over arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden.

Conflicten op het werk

Een arbeidsconflict is ingrijpend, leidt vaak tot stressklachten, en kan uitmonden in een ontslag. Een arbeidsconflict kan allerlei oorzaken hebben: u kunt niet overweg met een nieuwe leidinggevende, een collega maakt u het werken onmogelijk, u krijgt onverwacht een negatieve beoordeling waar u het niet mee eens bent, u krijgt een laatste waarschuwing, u wordt overgeplaatst, u bent ziek en bent het niet eens met het re‐integratietraject.

Re-integratie

Bent u werknemer en wordt u ziek, dan komt u vaak voor tal van vragen te staan. Wat betekent dit voor uw loon; mag u nog wel op vakantie gaan en moet u echt aan het werk als de bedrijfsarts dit aangeeft terwijl dit volgens u nog te vroeg is? En mag uw werkgever u ontslaan als u langdurig ziek blijft en heeft u dan recht op een schadevergoeding?

Ambtenarenrecht Advocaat

JPG Advocaten in het kort

Bewust kleinschalig en in hoge mate gespecialiseerd, zijn kenmerkende eigenschappen van het advocatenkantoor Jongeneel, Pluis en Van der Giesen Advocaten te Gouda.

 

Korte lijnen en deskundigheid staan borg voor een persoonlijke en op resultaat gerichte dienstverlening. Daarbij geldt als uitgangspunt dat door een goede juridische begeleiding in een vroeg stadium tijd en geld kunnen worden bespaard. Als er geprocedeerd wordt, kunt u ook in de rechtszaal op deskundige bijstand rekenen.

Team JPG Advocaten Gouda

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Iedere maandag gratis spreekuur van 16:00 tot 18:00 uur