JPG

Advocaten

 

Westhaven 73-74
2801 PN Gouda

 

RECHTSGEBIEDEN

 

Letselschade Advocaat

Ook in Waddinxveen staan wij voor u klaar
Persoonlijk in
Letselschade

Heeft u letsel als gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, misdrijf of een medische fout? Wij helpen u graag verder. Wij geven u snel inzicht in uw situatie en adviseren u zorgvuldig over de juridische en praktische (on)mogelijkheden in uw zaak.

Aansprakelijkheid

Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en brengen voor u in kaart welke schade op de wederpartij verhaald kan worden. Er is mogelijk sprake van inkomensverlies of uw carrière gaat er anders uit zien. Meestal zijn er ook medische kosten ontstaan. Tevens is overige financiële schade mogelijk omdat u huishoudelijke werkzaamheden aan derden moet uitbesteden.

Uw zaak in goede handen

Voor een optimale beoordeling van uw zaak werken wij samen met andere deskundigen, zoals medisch adviseurs en financiële specialisten. Wij treden voor u in overleg met de wederpartij om een maximale schadevergoeding te bereiken. Indien nodig kunnen wij u bijstaan in een gerechtelijke procedure of bij een medisch tuchtcollege.

Ambtenarenrecht Advocaat

JPG Advocaten in het kort

Bewust kleinschalig en in hoge mate gespecialiseerd, zijn kenmerkende eigenschappen van het advocatenkantoor Jongeneel, Pluis en Van der Giesen Advocaten te Gouda.

 

Korte lijnen en deskundigheid staan borg voor een persoonlijke en op resultaat gerichte dienstverlening. Daarbij geldt als uitgangspunt dat door een goede juridische begeleiding in een vroeg stadium tijd en geld kunnen worden bespaard. Als er geprocedeerd wordt, kunt u ook in de rechtszaal op deskundige bijstand rekenen.

Team JPG Advocaten Gouda

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Iedere maandag gratis spreekuur van 16:00 tot 18:00 uur